CITROËN je od svibnja obogatio svoju ponudu s  putničkim automobilom prilagođenim poslovnim korisnicima CITROËN BERLINGO BUSINESS M, uz 100 % odbitka PDV-a. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 900 kg i obujam prostora za teret do 1355 litara. Dostupan odmah, u ponudi je s cijenom od 103.500 kn bez PDV-a, a uz Citroron finaciranje s mjesečnom ratom od 1.400 kn.

On preuzima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo sa mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Duljina M dolazi s dvije razine opremljenosti Live i Feel.

Citroën Berlingo Business M u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6, a od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130 S&S.

Citroën Berlingo Business M u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU + ESP + ASR, cofee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth+ USB i dr.