Citroën je pripremio posebnu ponudu do kraja godine za bogato opremljena SUV vozila C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 30.000 kn, 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah odnosno do rasprodaje zaliha.

 

  • SUV Citroën C3 Aircross u ponudi je s cijenom od 121.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje 7“ tablet, parking senzore, dvobojnu karoseriju, električne preklopive retrovizore i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

 

  • SUV Citroën C5 Aircross u ponudi je s cijenom od 179.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje opremu kao što je metalik boja, 12,3“ digitalni cockpit, alu naplatci 17“, parking senzori i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

 

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

CITROËN VOZILA UZ UŠTEDU DO 30.000 KN U LISTOPADU
CITROËN VOZILA UZ UŠTEDU DO 30.000 KN U LISTOPADU