Citroën je pripremio atraktivne ponude za SUV komforne klase, Citroën C5 Aircross i 100 % električni ë-C4 u ožujku 2022.

 

SUV Citroën C5 Aircross, perjanica marke Citroën, najsvestraniji je i najudobniji SUV u svom segmentu. Opremljen je ovjesom i sjedalima Advanced Comfort® te nudi iskustvo tipično za Citroën. Ima jedinstvenu modularnost s tri individualna, klizna i preklopiva sjedala te prtljažnikom Best in Class.  Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je uz uštedu do 35.000 kn, četiri zimska kotača i pet godina jamstva.

 

Citroën ë-C4, 100 % električan, elegantan je i dinamičan automobil snažne osobnosti koji naglašava svoje ë-Comfort kvalitete: tišinu rada, fluidnost i užitak u vožnji. U ponudi je s eko bonusom od 20.000 kn i četiri zimska kotača. Sve fizičke osobe na poklon dobivaju kućni punjač wallbox, a dodatna pogodnost za kupce je pet godina jamstva i servisiranja.

 

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.