• Pon - Pet 8.00 - 17.00; Sub 9.00-12.00
 • Stjepana Radića 28c, Reka, Koprivnica
 • 048 839 088

Servisni tim Auto centra Krivak educiran je za sve vrste popravka vozila. Djelatnici se kontinuirano educiraju i raspolažu stručnim znanjima i vještinama potrebnim za brz i kvalitetan popravak Vašeg vozila. Naše radione su opremljene propisanim dijagnostičkim uređajima i opremom koja zadovoljava zahtjeve oba dvije marke (Citroena i Forda).

Vršimo servis svih marki vozila, te nudimo mogućnost nabave i ugradnje zamjenskih dijelova, dijelova prve ugradnje. Stranka može uvijek unaprijed zatražiti informativnu ponudu za servis kako bi unaprijed znala planirati trošak.

Mogućnost plaćanja servisnih usluga gotovinom, karticama, obročno plaćanje.

Tvrtka također pruža i uslugu limarije vozila.

U ponudi imamo pranje i kemijsko čišćenje vozila te uslugu prijevoza vozila (šlep službu) za naše stranke.

2

Novi servis s licencom EUROREPAR CAR SERVICE otvoren je u Koprivnici na adresi Stjepana Radića 28c u koprivničkoj Reki. AUTO CENTAR KRIVAK ima 20-godišnju tradiciju u prodaji i servisiranju vozila Citroën.

Već nekoliko godina svojim vjernim kupcima, koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine, nudi rezervne Eurorepar dijelove. Na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete i pokrivaju preko 90 posto voznog parka. Bila je to privilegija uglavnom do sada rezervirana za vlasnike vozila marke Citroën.

Eurorepar Car Service s više od 1 400 servisnih radionica u Francuskoj i 3 200 servisnih radionica u Europi predstavlja vrlo veliku i pouzdanu mrežu u kojoj rade timovi iskusnih stručnjaka koji znaju održavati, ali i popraviti vaše vozilo, bez obzira na njegovu marku, a sve to u skladu s preporukama proizvođača.

Eurorepar Car Service pokriva sva područja održavanja i popravaka automobila: zamjena ulja, održavanje, servisni pregled, gume, kočnice, klima-uređaj, akumulator, vidljivost, ispušni sustav, razvodni sustav, ovjes, priprema za tehnički pregled, utvrđivanje mehaničkih kvarova, paketi usluga… Vaš je automobil u dobrim rukama!

Naši rezervni dijelovi EUROREPAR imaju jamstvo od najmanje godinu dana (dijelovi i popravak) te su dostupni za gotovo sve automobile u europskom voznom parku.

Eurorepar Car Service pruža vam savjete, profesionalnu uslugu i izvrstan omjer kvalitete / stručnosti / cijene, a sve to u vašoj neposrednoj blizini! I ne zaboravite na naše mjesečne ponude i korisne preporuke!

 

Dogovorite svoj termin

  Ime

  Email

  Telefon

  Marka/Model

  Kilometraža (opcionalno)

  Odgovarajuće vrijeme

  Nakon slanja ove forme biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.