Citroën je pripremio atraktivnu ponudu za Citroën C-Elysée s opremom FEEL, koji je za sve fizičke osobe u ponudi s primamljivu cijenom, 5 godina/80 000 km produženog jamstva uz Citroën Financiranje te odličnim omjerom cijene i kvalitete od siječnja do kraja travnja 2018. Tako je Citroën C-Elysée Feel PureTech 82 BVM u ponudi po atraktivnoj cijeni od 81.900 kn, a u dizelskoj izvedbi C-Elysée Feel BlueHDi 100 BVM dostupan je s cijenom od 91.900 kn.

Citroën C-Elysée je moderna i prostrana trovolumenska limuzina izrazite elegancije i robusnosti, poznata po udobnosti. U bogatoj serijskoj opremi izvedba FEEL ima ABS + REF + AFU + ESP, četiri zračna jastuka, klima uređaj, grijane i električno podesive vanjske retrovizore, LED dnevna svjetla, svjetla za maglu sprijeda, radio CD MP3, regulator/limitator brzine i dr.

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C-Elysée na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.