SET ZUPČASTOG REMENJA

SET ZUPČASTOG REMENJA

Budite pažljivi kako bi ste zaštitili motor od kvara koji se može izbjeći

PREPORUKE ZA ODRŽAVANJE

Zupčasti remen: ovisno o starosti i kilometraži vozila promijenite ga u skladu s preporukama proizvođača jer njegovo puknuće može izazvati oštećenja koja mogu dovesti čak i do kvara motora.

CITROËN SAVJETUJE

Ograničite troškove zahvata (samo jedno rastavljanje) istodobnom zamjenom svih dijelova povezanih sa zupčastim remenom i vodenom pumpom.

 

PAKET VIDLJIVOST

VIDLJIVOST

Imati dobru vidljivost i biti dobro vidljiv u svim vremenskim prilikama

PREPORUKE ZA ODRŽAVANJE

Metlice brisača: jednom godišnje zamijenite i prednje i stražnje metlice brisača

Svjetla: redovito provjeravajte ispravnost svjetala za maglu, pozicijskih svjetala, kratkih svjetala i dugih svjetala, kao i pokazivača smjera.

CITROËN SAVJETUJE

Redovito provjeravajte osvijetljenost i vodite računa o podešavanju visine snopa svjetala.

Radi vaše sigurnosti i kako biste izbjegli ponavljanje tehničkog pregleda iskoristite posjet svojem CITROËN ovlaštenom servisu i zatražite dodatne informacije.

 

GUMENI TEPISI

GUMENI TEPISI

 

Gumeni tepisi omogućuju intenzivnu uporabu u ekstremnim klimatskim

uvjetima. Visina rubova i njihova krutost pomažu u zaštiti podova Vašeg vozila te se lako održavaju.

Učinkovite prepreke od habanja i prljavštine, podni tepisi dizajnirani u tako da se savršeno prilagode specifičnostima poda Vašeg CITROËN-a. Jednostavni su za uporabu, jaki, izdržljivi i savršeno leže na podu. Osim toga, zahvaljujući izvrsnoj cirkulaciji zraka ispod tepiha, ne stvara se vlaga čime se sprečava nastanak plijesni.

 

KADICA ZA PRTLJAŽNIK

 

Kadica za prtljažnik izrađena je od termoformirane plastike, s točnim dimenzijama prtljažnika. Čuva prtljažnik od habanja i prljavštine. Vodootporna, protuklizna i dugovječna, jednostavna je za rukovanje i održavanje.

Zahvaljujući njihovoj stručnosti i izvrsnom poznavanju vašeg vozila, tehničari mreže CITROËN nude vam dijagnostiku prilagođenu vašem vozilu u svim područjima koja se odnose na održavanje, mehanički popravak i zamjena potrošnih dijelova.

Mreža CITROËN opremljena je učinkovitim alatima, kao što je poseban dijagnostički uređaj za vašu marku.

Budući da se koristimo elektroničkom bazom tehničkih podataka, svi popravci na vašem vozilu u radionicama CITROËN obavljeni su u skladu s postupcima koje preporučuje proizvođač.

 

Tijekom cijelog vijeka trajanja vašeg vozila, na usluzi su vam stručnost i učinkovitost koju nudi mreža CITROËN.

Zatražite ponudu od svojeg savjetnika CITROËN.