Citroën je u travnju pripremio atraktivne ponude za novi Citroën C3 i SUV Citroën C5 Aircross koji su dostupni odmah za isporuku. Poklon za sve fizičke osobe i male tvrtke je 5 godina jamstva, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

Novi Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Dostupan odmah, u ponudi je s 5 godina produženog jamstva i cijenom već od 97.200 kn. Bogata serijska oprema novog C3 Feel PureTech 83 uključuje LED Vision svjetla, klima uređaj, multifunkcijski upravljač i 5” tablet + DAB audio sustav i dr.

 

SUV Citroën C5 Aircross, kompaktni SUV snažnog karaktera uzor je u pogledu udobnosti, praktičnosti i ugodnog boravka u automobilu. Dostupan je odmah s 5 godina produženog jamstva, besplatnom registracijom i atraktivnom cijenom od 170.900 kn uz Citroën Financiranje Plus. Bogato opremljen SUV C5 Aircross Feel PureTech 130 S&S BVM6 u serijskoj opremi ima dodatno zatamnjena stakla, metalik boju, navigaciju 3D + DAB radio, kameru za vožnju unatrag, alu naplatke 18“, automatski elektrokromni unutarnji retrovizor i dr.

 

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.